DESEMBRE-20  PANERETES PER A NADONS PERSONALITZADES

Aquest any hem preparat unes paneretes molt xules per regalar a nadons (i pares!). Diferents mides i preus, vine i tria la que més t'agradi♥️

SETEMBRE-20 LLOGUER EXTRACTORS DE LLET SYMPHONY. MEDELA

Oferim el servei de lloguer dels extractors Symphony de Medela. És el que utilitzen en les unitats de maternitat de l'hospital Trueta i indicat per extraccions de llet freqüents i de llarg termini. Es lloga per un mes fins el temps que ho necessitis.  Vine i informa't sense compromís.

 Més info aquí:  https://www.medela.es/lactancia/productos/sacaleches/alquiler-symphony

medela-breast-pumps-symphony-pumpset_2jpg

ABRIL-20 
 ESTRENEM XARXA SOCIAL A INSTAGRAM @FARMACIA_NEBOT_GIRONA
 Aquest mes ens estrenem a Instagram per tal de poder arribar a més gent i interaccionar amb el nostre client d'una forma més àgil.  

Feu-nos una visita i us mantindrem informats del les notícies que puguin ser d'interès en el món de la farmàcia. 

     Fes click -->   https://www.instagram.com/farmacia_nebot_girona/


SETEMBRE-19
.
   
CARLETT Easy Shopping.  CARRUTXES PER FER LA COMPRA I SEURE

Sortir a comprar i passejar amb la tranquil·litat de poder seure a reposar quan sigui necessari. Aquest és el repte al qual dóna resposta les carrutxes o "carros" de la compra de CARLETT. Pensat per facilitar la vida de les persones grans, actives i independents que volen continuar encarregant-se de les tasques quotidianes com anar a comprar.

I també pensat per als no tan grans que volen convertir la feina de comprar en un plaer. Que s’ho prenen amb calma i combinen la sortida, entre comprar i caminar, entre comprar i conversar… Vine a la Farmàcia Nebot a buscar el model que prefereixis!

                                                                                                                                lett800-semilateral-turquesajpg     lett800-cerrado-turquesajpg        lett700_semilateraljpg


AGOST-19.   MI REBOTICA. COSMÈTICA NATURAL

Encara no coneixes la línia de Cosmètica Natural de Mi Rebotica? Xampús amb extracte de ceba, gels de bany, línia facial, sabons aromàtics i de tractament...i ara també packs promocionals!      Més info aquí: https://www.mirebotica.es/ 

                       IMG-20190801-WA0005_2jpg               IMG-20190801-WA0004_2jpg


JUNY- 19.   BELLETURBAN. DISSENY I QUALITAT  

Els turbants i mocadors de Belleturban estan especialment dissenyats per ajudar a les dones a preservar la seva bellesa i confiança durant els temps difícils, com són els tractaments oncològics. Dissenyats i fabricats a Espanya, amb materials de màxima qualitat i confort. 

Vine a la Farmàcia Nebot a emprovar-te el turbant que més t'agradi i et faci sentir bé. I de regal t'enduràs un segon turbant perquè puguis canviar el teu look! Des de 17,90eur...

belleturbanjpg